tiistai 20. marraskuuta 2012

Metsää ja takkatulta

Harmaat on päivät. Olen valokuvannut vaikka mitä valmistunutta ja keskeneräistä projektia, mutta kun valo ei riitä niin se ei riitä. Keinovalossa kuvat ovat keltaisia, valkotasapainon säätäminen auttaa jonkin verran mutta ilman jalustaa en saa tarpeeksi tarkkoja kuvia. Salamaa en haluaisi niin paljoa käyttää. Pitäisi rakentaa varmaan johonkin nurkkaan 'kuvausstudio', minne laittaisi lamppuja tohottamaan. Pipoja varsinkaan en ole saanut kuvattua, itseä olen koittanut kameralla laukoa, mutta ei niistä selvää saa tai sitten ovat muuten vaan niin typeriä.

Joo, huono päivä taitaa olla tulossa kun näin pistää valittamaan.



Buttoned cowl
Lehdestä Designer Knitting Crochet 2012
Lanka: Marks & Kattens Fame Rand, 60g
Koukku: 3mm

Tykkään käyttää nappien ompelussa tuollaista 'harakanvarvasta', vaikkei se ehkä mihinkään näy. :) Mutta silti ovat kivat. Tämä kauluri virkkautui erään viikonloppureissun aikana autossa ja luennoilla. Tein samanhenkisen piponkin, mutta kuten jo ehdin valittaa, siitä ei ole (vielä) kuvaa. Ihanan värinen, metsäinen lanka! (Ostettu vuosi sitten ELMA-messuilta, joten olikin jo aika ottaa käyttöön.)



Miksei kukaan ole kertonut, että Novitan Puro-langan Takkatuli-väri on näin ihanaa? Tässä on tulossa yksi koekappaleprojekti, jos homma onnistuu niin pari joululahjaa syntyy samalla lailla. Tätä lankaa vaan täytyy käydä etsimässä lisää, Purothan ovat tämän kuun Siwoissa tarjouksessa. Toivottavasti Takkatulta vielä löytyy, olisi ihan perfect mun Pikkumiehen villatakkiin.

P.S. Huomatkaa mun ihana Addin glitterikoukku. :)

Ei kommentteja: