maanantai 24. syyskuuta 2012

Alussa oli...

...paljonkin sanottavaa, mutten tiedä, että mistä aloittaisin. Palasin bloggaamaan noin vuoden tauon jälkeen, aikaisempi blogi oli Vuodatuksen puolella. Ehkä joku vanhoista blogitutuista tunnistaa minut vähän erilaisesta nimimerkistä huolimatta, ainakin saatan toisinaan julkaista jotain vanhojakin kuvia.

Suoraan asiaan:
Tästä on tulossa Wingspan (ohje Ravelrysta, linkitän sitten huivin valmistuttua). Miksi liukuvärjätyt/moniväriset langat näyttää aina paremmilta kerällä tai vyyhdillä kuin valmiissa työssä?


Erääseen tapahtumaan piti saada arpajaispalkintoja. Onneksi olen yrittänyt olla kaukaa viisas, ja tallettanut joitain tekeleitä 'hätätapauksia' varten. Kaapista löytyi siis vuosi sitten tehty kaulahuivi (Puroa, virkattu), kolme tiskirättiä (Novitan Bambua, virkattu) ja yksi akryylinen siivousrätti (virkattu sekin). Huivi meni palkinnon muodossa eteenpäin, rättejä lahjoitin tapahtuman jälkeen muille järjestäjille.

2 kommenttia:

nätti rätti kirjoitti...

Asioita ja harrastuksia arvottaa välillä eri tavalla. Minäkin pidin aikoinaan pitkän tauon bloggaamisessa, mutta sitten taas oli kiva palata, kun uusi elämäntilanne toi lisää vapaa-aikaa, eikä tarvinnut enää pitää työasioita mielessä alati myös kotona.
Onne blogillesi toivotan!

Ansku kirjoitti...

Kiitos nätti rätti kommentistasi! Jonkin verran olen sentään käsitöitä bloggaustauon aikana tehnyt, vaikka välillä nekin olivat 'hyllyllä'. Vieläkään en kovin aktiivisesti ehdi blogimaailmassa viettää aikaani, mutta nyt mennään näin.