sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Rastaruusu

Hassun nimen ovat villatakille antaneet, Rasta Rose Cardi. Tänään sain oman rastaruusuni täysin valmiiksi ompelemalla siihen napin, eilen illalla pingottelin sitä ja päättelin lankoja.




Napin olen aikoinaan saanut Anniinalta Puikko Hukassa-blogista, se oli sellainen hyvä kiertää-juttu. Aikana, jolloin bloggasin siis Vuodatuksessa ja hieman eri nimimerkillä. :) (Huomatkaa hieno Teneriffa-pyyhe, käytän sitä aina pingotusalustan ja neuleen välissä.)



Rasta Rose Cardi by Tammy Hildebrand (Ravelry-linkki)
lehdestä Interweave Crochet, Fall 2012
Lanka: Novita Tico Tico, 136g
Koukku: 4mm

Noi 'in action'-kuvat ovat huonosti valmisteltuja, paita rullalla ja rypyssä. :) Piti käyttää siskon läsnäoloa hyväksi ja pikapikaa pyytää sitä näppäämään kuvat. Sävyjä on hieman käsitelty jälkeenpäin.

Ihan kiva vaate tästä tuli, ehkä olisi sittenkin pitänyt tehdä kokoa isompi. Pelkäsin vaan, ettei lanka riitä - valitsin langaksi Tico Ticon, kun sitä sattui olemaan kaksi valkoista kerää kotona inspiraation iskiessä. Ja kun inspiraatio iskee, on päästävä heti tekemään. Siinä siis hyvä perustelu lankojen, käsityö- ja askartelutarvikkeiden sekä kankaiden kerääntymiselle kotiin. :)

Tykkäsin virkata tätä, ei ollut samaa mallikertaa joka puolella. Väriksi olisin ehkä halunnut jotain muuta kuin valkoisen, mutta ainakin tätä voi käyttää kaikenväristen vaatteiden kanssa. Saako nyt aloittaa uuden isomman   virkkausprojektin?



4 kommenttia:

sade kirjoitti...

VAU! Mielettömän upea!!

Ansku kirjoitti...

Kiitos Sade! Tälläkin hetkellä päälläni, tykkään kovin. :)

Santra kirjoitti...

No on se vaan hieno! Itse en uskalla noin isoon työhön ryhtyä, vaikka kokonaisen peiton teinkin, 1,5 vuodessa. :D

Ja kiitos vierailusta blogissani, kokeilen vinkkiäsi. Tervetuloa uudelleen!!! :)

Ansku kirjoitti...

Kiitos Santra kommentistasi! Tämä ei ollut iso työ, ainakaan se ei siltä tuntunut - niin innolla sitä tein. :) Oiskohan reilu viikko tämän kanssa mennyt.