tiistai 12. helmikuuta 2013

Antakaa neuleenne virrata kuin puro...

... lukee Novitan Puro-langan vyötteessä. Tämä puro ei nyt virtaa tai solju sujuvasti. Tiedättekö sen tunteen, kun ähertää kädet (tuskan)hiessä löyhää villalankaa, ja lanka on kohta puoliksi huopunutta söhryä? Sellaista muhjua. Niin kävi täällä.


Kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa. Virheitä ei vaan ole helppoa purkaa, ja ensimmäinen aloituskin hylättiin epäselvien ohjeiden vuoksi (itse tekijässähän ei ole vikaa...). Yritin ensin väkertää yhden kirjan ohjeilla, mutta ne olivat niin pintapuoliset, että myöhäisestä kellonajasta huolimatta avasin eilen illalla vielä tietokoneen ja aloitin uudestaan paremmilla ohjeilla. Katsoin vain kuvallisia ohjeita, vaikka video olisi varmaan ollut parempi. On vaan hankala opetella videon avulla, kun molemmat kädet ovat käsityössä kiinni ja jollain pitäisi pystyä pysäyttämään video välillä. Mutta eiköhän tämä tästä.

Kintaita olen siis tekemässä. Olen aikaisemmin tehnyt kinnasneulalla kännykkäkotelon:


Nyt tuo kotelo alkaa jo olla aika nuhjaantunut, joten uusi on suunnitteilla. Mutta millä tekniikalla ja mistä materiaalista, se on vielä arvoitus - itsellekin.


2 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Ai ai joo, puro ei taida olla hyvä materiaali kinnasneulalle. Tsemppiä!

Ansku kirjoitti...

Kiitos tsempistä, ei ollut helppoa ja soljuvaa. Kintaat ovat jääneet vaiheeseen 'seuraavaksi peukalot'.